Uavgjort for Storhamar

Ingen skilsmisse da Storhamar tok i mot Team Esbjerg i EHF-cup søndag. Det ble 28-28 og poengdeling.

Det var danskene som hadde det største favorittstempelet før dagens møte i EHF gruppespill i Boligpartner Arena. At Storhamar taklet det offensive forsvaret deres så nydelig, kom kanskje som en overraskelse på gjestene. For hjemmelaget spilte seg til en rekke gode sjanser i den første omgangen, dessverre fikk de riktignok ikke fullført spillet med avslutninger i nettet.

Godt hjulpet av Heidi Løke, som som vanlig herjet på linja, holdt Storhamar følge med de danske pigene helt frem til hvile. Da var Esbjerg foran med ett, 15-14.

I den andre omgangen startet Team Esbjerg desidert best, og gikk opp i ledelse med både fire og fem mål.

Men hjemmelaget hadde mye å bevise i dag, og etter halvspilt omgang var lagene nesten likt igjen. Dramatikk ble det helt til siste sekund, da hadde det ved flere anledninger stått samme sifre for begge lag, og ingen av lagene maktet å rive seg løs. Kampen endte med poengdeling og 28-28.

Storhamar Håndball Elite - Team Esbjerg 28-28 (14-15)