Storhamarseier

Storhamar vant med fem mål over rumenske Magura, og drømmen om kvartfinale i EHF-cup lever fortsatt.

En kort uke etter forrige møte var det fortsatt Storhamar som var best. På hjemmebane startet det riktignok litt tregt, og ved halvspilt første omgang hadde begge lag bare scoret fire. De neste 15 minuttene scoret rumenerne fire til, mens Storhamar satte hele 7, godt hjulpet av et kollektivt angrepsspill, og kunne dermed gå til pause med 11-8-ledelse.

Den andre omgangen startet Magura med fire på rappen før Storhamar i det hele tatt kom til, og plutselig var gjestene foran med ett. Tonje Enkerud satte 12-12 målet, og derfra og ut var det heldigvis flest norske jenter i målprotokollen. Stohamar vant 28-25, og ligger nå på andre plass i pulje A. Kvartfinalen er fremdeles i sikte...!

Storhamar Håndball - CS Magura Cisnadiei 28-25 (11-8)