Nytt tap for Larvik HK

Larvik HK ledet til pause, men måtte til slutt ta til takke med nok et tap i sin andre gruppespillkamp i EHF Cup.

Søndag var det klart for den andre gruppespillkampen for Larvik HK i EHF Cup. Denne gangen var det russiske HC Kuban Krasnodar som stod på motsatt banehalvdel, anført av den velkjente russiske kvinnelandslagstreneren Jevgenij Trefilov.

1. omgang var jevn fra start til slutt. Kuban tok føringen fra start, men var aldri mer enn fire mål foran Larvik som leverte en overbevisende omgang. Etter snaut 25 spilte minutter, serverte Yasminee Gluic to fine redninger på rad som gjorde at Larvik HK gikk opp i føringen for første gang siden de scoret åpningsmålet. Til pause var  stillingen 16-14.

Ledelsen holdt dessverre ikke lenge. Kun fire minutter ut i 2. omgang var Kuban ajour på 17-17. Derfra dro de russiske jentene sakte ifra og Larvik klarte aldri å ta igjen forspranget. Kampen endte på stillingen 32-26.

Kuban vant også sin første kamp i gruppespillet mot Besancon og leder dermed gruppe C sammen med Viborg. Neste kamp for Larvik HK er på bortebane 20. januar kl 20:00 mot Besancon.