Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Foto: May-Liss Lindøe

Lederutviklingssamling

Under Gjensidige Cup 4. -6. januar 19 var 13 av våre kvinnelige kampledere samlet på Scandic Solli i Oslo.

Bjørn Larsen, leder av RDA, ønsket fredag kveld velkommen og fortalte om NHF sitt ønske og strategiplan om å rekruttere og beholde flere kvinner i ledende posisjoner, herunder også i rollen som kampledere.

NHF-president Geir Kåre Lio fortsatte seansen med å dele av sin erfaring i rollen som leder av en stor organisasjon. I tillegg hadde han noen meget gode råd for hvordan man kan vokse på å spille andre gode! Før middag fikk deltakerne også treffe EHF-dommersjef Dragan Nachevski som informerte om både muligheter og krav for å ta steget internasjonalt.
Per Morten Sødal hadde redigert viedo fra NM-finalene i juniorklassene som ble ledet av Jovana Dasic / Marte Varlo og Ane Duun Strømsborg / Marte Leveraas. Meget god kampledelse som inspirerte til fine meningsutvekslinger og gode råd til eget bruk.

På lørdag holdt Susann Goksør et foredrag med fokus på utvikling av lederrollen og endring av normer over tid. Med utgangspunkt i en spørreundersøkelse som deltakerne svarte på i forkant av helgen ble alle bedre kjent med sine egne og andres personlige styrker og utfordringer. På søndagen fortsatte arbeidet både gruppevis og i plenum, og diskusjonene omhandlet både viktige lederkvaliterer og drivkraft og motivasjon i møte med motstand og konflikter.

I tillegg gikk turen lørdag ettermiddag til Nordstrand Arena hvor deltakerne fikk se Lars Jørum og Håvard Kleven lede kampen mellom Island og Brasil, og iranske Alireza Mousaviann og Majid Kolahdouzan som ledet Norge – Nederland.

Etter mye inspirerende påfyll stod egne kampoppdrag på planen søndag ettermiddag for våre kampledere.

Meget gode tilbakemeldinger fra deltagerne på temaet og på foredragsholderne.
Gruppen fant fort fram til hverandre og nye bekjentskaper ble opprettet.

Neste samling er fredag 1.mars 2019 under LERØYserien runde 4 i Drammen.

Deltakere: 
Jovana Dasic, Carina Pettersen, Charlotte Husomanovic, Ane Duun Strømsborg, Marte Leveraas, Neda Rahimizadeh, Rubicca Nagalingam, Veronica Essajee, Camilla Marie Lervik Olsen, Veronika Talseth Bostad, Julianne Kristine Fjær, Lisa Flåtelien og Fatima Malkoc
Bilder fra samlingen:
(Foto: May-Liss Lindøe)