Pocket Valley

Emilie Christensen ble toppscorer for Larvik. Foto: Svein André Svendsen

Larvikseier

Larvik beseiret E.S Besancon Feminin 29-26 i gruppespillet i EHF Cup lørdag kveld.

Larvik trengte sårt poeng i deres fjerde kamp i gruppespillet i EHF Cup, da franske Besancon kom på besøk lørdag.
Selv om det kom en utvisning før det ble scoret mål i kampen, ble det allikevel forholdsvis målrikt.
Etter 7 minutters spill var Larvik i føringen med 5-2, før gjestene spilte seg tilbake. Tre minutter senere var stillingen 5-5. Lagene fulgte hverandre de neste ti minuttene, men Larvik dro i fra mot pause.
Etter 30 minutter var stillingen 12-9 i Larviks favør.

Larvik beholdt ledelsen gjennom hele andre omgang, og kunne til slutt juble for tremålsseier 29-26, og to viktige poeng.

Larvik ligger dog fortsatt sist i sin gruppe med to poeng, like mange som E.S Besancon Feminin har.
Larviks siste kamper i gruppespillet er på bortebane mot Viborg 2. februar, mens Kuban kommer til Larvik 9. februar.

Womens EHF Cup - gruppespill
Larvik HK - E.S Besancon Feminin 29-26 (15-12)
Boligmappa Arena Larvik
395 tilskuere
Målscorere Larvik HK: Emilie Christensen 6, Mari Molid 5, June Andenæs 4, Karoline Lund 4, Sara Möller 2, Marthe Kristin Edvartsen 2, Hege Løken 2, Mathilde Rivas Toft 2, Marte Figenschau 1, Jenny Osnes Græsholt 1.
Toppscorer E.S Besancon Feminin: Chloe Bouquet 6.
Utvisninger: Larvik HK 6x2 minutter, E.S Besancon Feminin 5x2 minutter og ett rødt kort.