Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Flere lag imponerer

I helgen ble tredje runde i Bringserien for jenter 16 avviklet, og flere lag imponerer i de fire avdelingene.

De 60 deltakende lagene er fordelt i fire avdelinger med 15 lag i hver avdeling. Fjellhammer har vunnet sine ni kamper i avdeling 1 og topper foran Fyllingen og Kråkerøy. Sarpsborg har like mange poeng som Kråkerøy og det skiller kun ett poeng mellom lagene på 2. til 4. plass.

I avdeling 2 har Strindheim og Storhamar kun ett tap, sistnevnte med en kamp mindre spilt. På tredjeplass følger Lillestrøm HK, som har samme poengsum som Nordstrand. I avdeling 3 har Våg og Trauma kun ett tap. Trauma har en kamp til gode. Tredjeplassen innehas av Charlottenlund, med like mange poeng som Eidsberg på fjerde.

Ullern er eneste ubeseirede lag i avdeling 4, og har kun en uavgjort på de ni første kampene. De topper foran Konnerud og Oppsal.

Bringserien for J16 (spillere født i 2002 eller senere) spilles denne sesongen som nasjonal serie hele sesongen. Det er fem serierunder og de tre best plasserte lagene i hver avdeling etter endt seriespill går til nasjonalt sluttspill.
 
Runde 4 spilles helgen 2 –3. februar. Runde 5 spilles 1.–3. mars, før det blir nasjonalt sluttspill 5.–7. april.

Mer om Bringserien