Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20180828-Vipers-Gjekstad,-Ole-Gustav-Foto-Arild-Danielsen-640-px.jpg
Ole G. Gjekstad. Foto: Arild Danielsen

Feilfri start for Vipers

– Vi er optimistiske, men tar ikke noe for gitt, sier Ole Gustav Gjekstad etter åtte strake Vipers-seirer i eliteserien.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Søndag kastes eliteserien kvinner i gang igjen etter mesterskapspausen. Vipers, som hadde sju spillere i EM-troppen og brukte romjulen til å ta klubbens andre NM-tittel, starter hjemme mot Oppsal.

– Så langt er vi fornøyd. Vi har gjort det bra i serien og håper at vi skal gjøre det videre. Det er lenge til serien avgjøres og det er fortsatt noen lag vi ikke har møtt, men jeg synes det ser bra ut. Vi har kanskje kommet litt lettere til det enn jeg hadde regnet med. Vi har vunnet veldig mye over de to lagene som ligger nærmest oss. Det var mot Tertnes vi hadde den desidert tøffeste kampen, der vi vant med to mål, sier Gjekstad.

På 2. plass ligger Storhamar, som ble beseiret 30-19 på Hamar. Larvik er på 3. plass så langt og hjemme i Aquarama vant Vipers 33-19 i oktober.

– Vi er optimistiske i forhold til fortsettelsen av serien, men tar ikke noe for gitt. Vi vet at vi må kjempe for å vinne. Når det gjelder Champions League var det viktigste for oss å komme videre til hovedrunden. Vi lå dårlig an, så det var deilig at vi klarte det. Sesongen har vært god til nå, så får vi se om vi klarer å følge opp. Vi har ikke laget noen prioritering på hva som er viktigst utover våren, men prøver å henge med i det vi kan henge med i. Det som gjelder er å vinne serien, så får alt annet komme etterpå. Det vil uansett være en fordel, selvfølgelig, med tanke på sluttspillet, sier Gjekstad.

I bunnen av eliteserien er det helt jevnt, med tre lag på fire poeng. Gjerpen, Skrim og Rælingen er lagene som vil oppover utover våren.

I den andre av helgens to kamper møtes Gjerpen og Byåsen i Skienshallen.

Eliteserien kvinner