Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Christian O'Sullivan.
Christian O'Sullivan.
Foto: Svein André Svendsen/NHF

Vellykket operasjon

Håpet om at Christian O'Sullivan (27) rekker håndball-VM i januar er styrket etter en vellykket operasjon fredag.

Den norske landslagsprofilen måtte under kniven som følge av en skade i det venstre kneet.

− De har rensket opp litt i kneet. Rehabiliteringstiden på en slik operasjon er omtrent som når man fjerner en liten bit av menisken. Vi snakker om to til fire uker. Vi håper på at det vil være snakk om det korteste perspektivet innenfor dette spennet, og at han er tilbake i trening om to-tre uker, sier landslagslege Thomas Torgalsen fredag ettermiddag.

Forutsetningene for å rekke VM er dermed bedre enn før operasjonen. Norges første kamp i VM går mot Tunisia 11. januar. Mesterskapet avholdes i Danmark og Tyskland, og Norge skal − i tillegg til Tunisia − møte Saudi-Arabia, Østerrike, Chile og Danmark i det innledende gruppespillet.

I forkant av turneringen skal Christian Berges mannskap møte Island, Nederland og Brasil til Gjensidige Cup i Oslo.

Mer om Gjensidige Cup
Mer om håndball-VM 2019