Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20181219-ØIF-Arendal.jpg
ØIF Arendal vant over Falk onsdag. Foto: ØIF Arendal

ØIF Arendal topper

Eliteserien for menn tar juleferie og mesterskapspause med ØIF Arendal på topp etter 13 kamper.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kolstad følger poenget bak med en kamp til gode. 12 kamper har også Elverum på 3. plass, to poeng bak Arendal. Deretter følger Drammen, som ikke spilte kamp onsdag. Det er fortsatt jevnt blant lagene i toppen.

– Vi er ganske fornøyd med at vi ligger på topp, men vi har hatt et par feilskjær underveis, blant annet mot FyllingenBergen i forrige runde. Tapet mot Drammen var greit nok, slik kampen utviklet seg. I tillegg tapte vi semifinalen i NM hjemme mot Halden, sier Arendal-trener Marinko Kurtović.

Han er fornøyd med at laget hans topper, men synes det er dumt at lagene ikke har spilt like mange kamper. Han synes alle lagene burde hatt like mange kamper når de tar pause.

– Lagene har spilt mellom 12-14 kamper. Vi har ikke møtt Elverum, men mot Fyllingen, Nærbø og Falk har vi allerede hatt doble møter. Det er litt rart, sier han.

Målsettingen er å ligge på topp også når serien avsluttes. Han ser for seg at det blir et rotterace mellom 3-4 lag om seriegullet og sier at det er viktig å posisjonere seg foran sluttspillet ved å komme så høyt som mulig på tabellen.

I bunnen av tabellen rykket Haslum forbi Bækkelaget etter seier 32-26 da de to lagene møttes i Nadderud Arena. På de tre utsatte plassene nederst ble det tap for Falk og Bodø, mens Nærbø ikke hadde kamp. Bodø ligger helt sist, med kun to seirer på 14 spilte kamper.

Første kamper på nyåret er 30. januar.

Eliteserien menn