Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Logo-NM-finale-senior-2018_640x360web.jpg

Fullt hus i Oslo Spektrum

6740 billetter til NM-finalene i håndball er nå solgt. Dermed blir Oslo Spektrum fylt til randen 29. desember.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Alt ligger til rette for en forrykende og folksom fest i hovedstadens storstue 5. juledag. Norges Håndballforbund er strålende fornøyd med interessen for årets NM-finaler, som overgår det meste man har opplevd tidligere.

– At en arena på denne størrelsen blir utsolgt selv i romjula, bekrefter hvilken posisjon håndballen har hos det norske publikummet. Håndballen står meget sterkt gjennom månedene november, desember og januar, med god drahjelp fra store turneringer og internasjonale mesterskap. Vi mener NM-finalene hører med i dette selskapet, og det er gledelig å se at det norske håndballpublikummet er helt enig, sier kommersiell sjef i Norges Håndballforbund, Jan-Erik Aalbu.

– En stor takk til klubbene som spiller denne dagen, som har bidratt stort til at arenaen nå er utsolgt. Vi ser frem til 29. desember. Dette blir en fest med fire spennende finaler, og vi ønsker alle lag som er involvert lykke til med kampen på gulvet, men også med kampen på tribunen, sier Aalbu videre, og legger til:

– Stemning blir det, det kan vi love.

Slik spilles finalekampene i Oslo Spektrum 29. desember:
12.00 NM jenter 20: Byåsen Elite – Sola HK
14.00 NM gutter 20: Bækkelaget – Nærbø
16.30 NM kvinner senior: Vipers Kristiansand – Storhamar Håndball Elite
19.00 NM menn senior: Elverum – Halden Topphåndball

Kampen mellom Vipers og Storhamar sendes direkte på TV 2.
De tre øvrige vises på TV 2 Sport 2. 

Mer om NM-finalefesten i Oslo Spektrum