Arne Senstad.

Tapte med ett i Ungarn

Storhamar tapte med ett mål, 28-29, da de møtte Érd i 3. kvalifiserende runde til EHF Cup.

Seier totalt i denne runden kvalifiserer til EHF Cup, med gruppespill over nyttår.

Gjestene viste at de veldig gjerne vil ha den plassen. I en jevn kamp startet Storhamar Storhamar godt og ledet med to mål til pause, 14-12.

I 2. omgang var Storhamar lenge det førende laget i målprotokollen, bortsett fra en periode midt i omgangen og da det hele skulle avgjøres. Til 20-20 var gjestene foran, og ca. ti minutter før slutt ledet Hamar-laget 26-25 over hjemmelaget.

I sluttminuttene var det imidlertid ungarerne som klarte å sette den avgjørende ballen i nettet på stillingen 28-28. Med et så jevnt utgangspunkt bør Storhamar kunne ha gode muligheter mot Ungarns tredje beste lag.

Stemningen i laget etter kampen tilsa at dette var noe de ønsket å snu på hjemmebane, og avansere til gruppespillet.

Returkampen spilles 18. november på Hamar.

EHF Cup kvinner, 3. kvalifiserende runde
Érd–Storhamar 29-28 (12-14)
Érd Arena, Ungarn
1800 tilskuere
Mål Storhamar: Betina Riegelhuth 9, Heidi Løke 7, Guro Nestaker 4, Tonje Enkerud 3, Ellen Marie Folkvord 2, Kristin Venn 1, Simona Szarkova 1, Gabriella Juhasz 1.
Toppscorer Érd: Jovana Kovacevic 7.
Utvisninger: Érd 5×2 min., Storhamar 2×2 min.