Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

TAKK!

Vi har nettopp lagt bak oss tre flotte spilledager i Møbelringen Cup, med våre veldig gode jenter som vinnere.

Kjære alle frivillige under årets Møbelringen Cup:

Takk til Håndballjentene for herlig underholdning torsdag og spesielt lørdag og søndag, med nydelig stemning fra fulle tribuner.

Så er det alle dere frivillige som skal hylles. Uten deres entusiasme, stå-på-vilje og utholdenhet hadde dette ikke vært mulig å gjennomføre. Dere gjør alle en mye viktigere jobb enn dere kanskje er klar over. Vi er dypt takknemlig for arbeidet dere legger ned i planlegging og ikke minst gjennomføring av et slikt stort arrangement. Det har vært en fornøyelse å gå rundt på arenaen i disse dagene. Ikke bare har dere jobbet hardt, men dere har kanskje viktigst av alt holdt humøret oppe. Det merker våre gjester, altså vårt publikum, som er helt avgjørende for at man ønsker å komme tilbake til våre arrangementer. Alle som har vært innom ønsker seg garantert tilbake pga dere, i en god kombinasjon med jentene våre som leverer varene på banen.

Som sikkert kjent skal vi ha finalespillet i Telenor Arena under EM 2020, med en aldri så liten, men viktig endring fra årets Møbelringen Cup. Vi skal ha en rigg som skal huse litt i overkant av 13.000 tilskuere. Det kan jo skremme noen og enhver, men med alle dere i ryggen, Arne Storstrøm fra Region Øst sin ledelse, kombinert med lederen av arrangement hos oss i NHF Simen Bamrud Aaberg og prosjektleder for Euro 2020 Kia Haftorn Otnes, ser jeg at vi er i trygge hender.

Igjen tusen, tusen takk til alle dere frivillige, takk til Arne og Region Øst. Mange av dere skal sikkert hjelpe til under NM-finalene i Spektrum 29. desember. Inntil den tid sier vi på gjensyn, og ha en riktig god jul når den tid kommer. Vi er utrolig takknemlig for å ha dere alle på laget.

Med vennlig hilsen

Jan-Erik Aalbu
Kommersiell sjef NHF