Linn Jørum Sulland. Foto: Vidar Ruud/NTB Scanpix

Solid seier over Danmark

Håndballjentene vant 28-22 over Danmark foran 5410 tilskuere i Telenor Arena lørdag kveld.

Straffene satt denne gang fra start og Linn Jørum Sulland viste at hun var tilbake for fullt i den andre kampen i Møbelringen Cup. Hun satte fire av fire fra sjumetersmerket.

– Jeg synes det kommer seg. Jeg blir tryggere og mer samspilt. Jeg føler meg bedre og bedre, sa Sulland til TV 2 etter kampen.

Stine Oftedal sto også over dette oppgjøret, der det som kunne se litt spennende ut til pause ikke ble det etter hvilen. Danmark holdet følge til 6-6 ti minutter før pause, men etter pause satt skuddene bedre.

Fra 13-10 til pause hadde Norge doblet ledelsen etter drøyt seks minutters spill i 2. omgang, da Vikki scoret den første av to kjappe til 18-12 for Norge. Ti minutter før slutt var Norge ti mål foran, 26-16.

Seieren var den åttende på rad for Norge mot Danmark.

Søndag avsluttes Møbelringen Cup når Norge og Frankrike møtes. Danmark–Ungarn spilles først.