Solid innsats

Drammen måtte se seg slått med 11 mål, da de søndag møtte THW Kiel på bortebane i kvalifisering til EHF Cup.

Det var hjemmelaget som fikk kampens første scoring i Sparkassen Arena i Kiel - men Drammen hang godt med. Etter fem minutter var gjestene i ledelsen på stillingen 3-4, mens de tyske "zebraene" gikk opp i ledelsen 5-4 etter 10 minutters spill.
Halvveis i kampen hang Drammen fortsatt godt med, noe pauseresultatet på 16-14 viste tydelig.
En uredd og skuddvillig Ola Romsaas, sammen med en alltid solid Joakim Hykkerud var mye av årsaken til at gjestene holdt seg inne i kampen.

Fra første sekund i andre omgang var det helt tydelig at Kiel er i en annen liga enn Drammen, og tyskerne raste fra. Etter halvspilt annenomgang var Kiel 10 mål foran, og denne ledelsen holdt de til kampslutt.

Det var allikevel en meget god prestasjon av Drammen, som med svært mange skader stilte med et ungt og urutinert mannskap. Et mannskap som hamlet opp med verdensstjerner fra flere nasjoner i den tyske toppklubben THW Kiel.

Returoppgjøret spilles i Drammenshallen 25. november, og sammenlagtvinneren kvalifiserer seg til gruppespillet i EHF Cup.