Seier til ØIF Arendal

ØIF Arendal vant med hele 15 mål i første av to kamper i 3. runde i EHF Challenge Cup.

Også i tredje runde i EHF Challenge Cup møter ØIF Arendal et tyrkisk lag. Søndag kveld ble første kamp, av to, spilt hjemme i Sør Amfi og det var forventet god motstand.

Hva tyrkerne så for seg er noe usikkert, men ØIF Arendal ga tidlig beskjed om hvem som bestemte. Mye rot fra gjestene i angrep ga hjemmelaget gode muligheter til kontra og vipps var de flere mål foran. ØIF Arendal gikk til pause på stillingen 20-10.

Göztepe skjerpet seg litt etter pausen, men det var langt fra nok. ØIF Arendal var overlegne også i andre omgang og vant med komfortable 15 mål. Stillingen ble til slutt 40-25.

Dette er et mildt sagt OK forsprang for ØIF Arendal når de neste søndag skal spille returkamp i Tyrkia. Vi ønsker dem lykke til.