Annonse:
Pocket Valley
Annonse:
Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20181013-Larvik-Rivas-Toft,-Molid-640-px.jpg
Mathilde Rivas Toft og Marit Molid

Så vidt for Larvik

Larvik HK spilte sin siste kamp i Champions League lørdag kveld og dessverre ble det tap.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lørdagens kamp var årets siste og minst betydningsfulle kamp i Champions League for  Larvik HK. Før denne kampen var Budocnost allerede klar for avansement, men selv med seier, ville ikke de få med seg poeng videre ettersom Larvik allerede var slått ut.

Dette gjenspeilte seg i kampen da vi så tidlig at Buducnost ikke ga alt. Larvik derimot viste at selv uten avansement fra gruppespillet hadde de fortjent plassen i Champions League. Gjestene ledet med tre mål til pause og holdt på ledelsen en stund uti andre omgang, men etter ti minutter hadde vertene tatt igjen forspranget.

Og Buducnost fortsatte, for på ti minutter klarte de å gå fra 15 til 23 mål og Larvik fikk bare ett.  

Det så lenge ut som vertene hadde kontroll på dette, men Larvik kjemper seg tilbake og i siste minutt scorte Larvik og stillingen var 25-25. Larvik klarte dessverre å lage et straffe på slutten, som rutinerte Buducnost satte inn og gikk dermed også av med seieren.

Fra Larviks side så vi en Mari Molid som vi ikke har sett på lenge, hun ble toppscorer hos Larvik med hele åtte mål og spilte en meget god kamp. 

FAKTA
Champions League kvinner, gruppespill
Buducnost - Larvik HK 26-25 (13-16)
S.C Moraca
2843 tilskuere
Målscorere Larvik: Mari Molid 8, June Andenæs 4, Sara Møller 3, Mathilde Rivas Toft 2, Marie Hjertner 2, Emilie Christensen 2, Mari Finstad Bergum 1, Hege Løken 1, Karoline Lund 1, Martine Wollf 1.
Toppscorer Buducnost: Djurdjina Jaukovic 9 mål.  
Utvisninger: Larvik HK 3x2 min., Buducnost 6x2 min.

Mer om Champions League kvinner