Annonse:
Kast ballen
Annonse:
Kast ballen

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20181006-Vipers-Aune,-Malin-Foto-Terje-Refsnes.jpg
Malin Aune
Foto: Terje Refsnes

Overlegent av Vipers

Vipers Kristiansand vant sin første kamp i gruppespillet over selveste CSM Bucuresti.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Før søndagens kamp hadde Vipers kun ett poeng på tre kamper. CSM Bucuresti på sin side hadde fire, med to seiere og et tap. Det rumenske laget kunne stille med navn som Neagu (Romania), Lekic (Serbia), Radiecevic (Montenegro) og ikke minst vår egen Amanda Kurtovic på banen og da sa det seg selv at Vipers ville få en tøff kamp på bortebane. 

Første omgang ble, mot all forventning, en fest uten like. Med både godt forsvarsspill og en god keeper i Katrine Lunde og med gode angrepsspillere som Emilie Hegh Arntzen og Henny Ella Reistad fremover var det ytterst litte å sette fingeren på. 

Som Gunnar Pettersen, i Viasat 4 studio, så fint kalte omgangen: - En klasseomgang!

Malin Aune startet andre omgang forrykende godt og bistod med at Vipers beholdt ledelsen. I tillegg stod Katrine Lunde like godt som i første. Jentene i rosa spilte utrolig godt både bakover og fremover igjennom hele kampen og i følge Viasat 4s kommentatorer hold de Final 4 kvaliteter. Alt klaffet for Vipers i dag og de vant til slutt 31-26. 

Gratulerer!

Neste gruppespillkamp er mot Bietigheim, som de spilte uavgjort mot i første kamp. Kampen spilles 11. november kl. 17:00 og vises på Viaplay/Viafree.

FAKTA
Champions League, Gruppe D
CSM Bucuresti – Vipers Kristiansand 26-31 (11-16)
Dinamo Bucuresti
1800 tilskuere             
Målscorere Vipers: Malin Aune 8, Emilie Hegh Antzen 6, Linn Jørum Sulland 5, Henny Ella Resistad 4, Karoline Olsen 2, Silje Katrine Waade 2, Vilde Kaurin Jonassen 1, Jeanett Kristiansen 1, Marta Tomac 1, Hanna Maria Yttereng 1.
Toppscorer CSM Bucuresti:.Jovanka Radicevic og Christina G. Neagu med 8 mål hver.
Utvisninger: Vipers 3x2 min., CSM Bucuresti2x2 min.

Mer om Champions League for damer.