Nok et nervedrama

Elverum vartet opp med nok en dramatisk kveld, da de søndag kveld beseiret Dinamo Bucuresti.

Hjemmelaget fikk den beste starten i Terningen Arena, mellom Elverum og Dinamo Bucuersti. Etter seks minutters spill var Elverum foran 4-1, før Bucuresti spilte seg opp til 5-5 12 minutter ut i omgangen. Bortelaget var foran på 7-9, før hjemmelaget kom tilbake og spilte seg opp til 9-9.
Det var jevnspilt fram til pause, dog var Bucuresti hakket foran på stillingen 15-12.

I andreomgang dro rumenerne litt ifra, ved å bryte ned Elverums spill og hindre hjemmelaget i å gjøre det de er gode på. En god Morten Nergaard bakerst vartet opp med flere viktige redninger, samtidig som Elverumsgutta skjøt Bucurestis målvakt god.

Som vanlig når Elverum spiller champions league skulle det også denne gangen bli svært spennende. I løpet av kampens siste 90 sekunder ble det scoret intet mindre enn tre mål.

Bucuresti gikk opp i ledelsen 27-26, før Elverum utliknet med bare 45 sekunder igjen. Bucuresti kom opp i angrep, Elverum snappet ballen og kontret, og en noe ureglementert takling førte til rumensk utvisning og sjumeter til Elverum.

Unggutt og nykomling i Elverumsdrakta Simen Holand Pettersen fikk oppdraget fra Elverums trener Mikael Apelgren. Tiden var rent ut, stillingen var 28-28, og to svært viktige poeng sto på spill.

Men hvem andre skulle klare dette, enn unge Pettersen. Rett i nettmaskene satt skuddet, og Terningen Arena formelig eksploderte.

To nye, og svært viktige poeng i skuffen til Elverum, som nå har like mange poeng som Dinamo Bucuresti i gruppa.
Hvem som går videre fra gruppe D er fortsatt helt åpent, men Elverum må ta poeng sikre en bedre målforskjell i de gjenstående kampene.

Neste Champions League-kamp for Elverum er søndag 25. november, denne også på hjemmebane, mot Wacker Thun.
Deretter venter en tøff bortekamp mot spanske Ademar Leon lørdag 1. desember.