Emilie Christensen. Foto: Svein André Svendsen

Kjempetap

Larvik HK gikk på en storsmell og timålstap mot franske Metz, og er nå avhengige av hjelp for å avansere.

I Boligmappa Arena i Larvik var det gjestene fra Frankrike som gikk opp i ledelse umiddelbart etter avkast lørdag. Larvik lå et par mål bak i hele den første omgangen, med et unntak av nesten à jour på 7-8. Like før hvilen var det store åpninger i det Larviks forsvar, og Metz banket inn flere på rappen. Til pause lå Larvik under med stillingen 9-15.

I den andre omgangen fikk Larvik aldri ordentlig sjanse til å komme tett på. Metz brukte alle Larviks (mange!) feil til å sette raske kontramål - og vant til slutt overlegent 31-21.

– Dette var en klasse for stort for oss. Trist at vi ikke klarte å komme opp på et høyere nivå. Vi gjør 21 tekniske feil totalt, og det har jeg har aldri vært borti tidligere, sa larviktrener Geir Oustorp til Viasat etter kampslutt.

Fra Larviks gruppe A i Champions League er Metz med syv poeng og Odense med fem allerede videre til hovedrunden. Buducnost har fire poeng, og trenger ytterligere ett poeng til for å sikre avansement.

Den siste kampen for Larvik i gruppespillet spilles mot nettopp Buducnost lørdag 17.11. klokken 19:00.

Larvik HK - Metz 21-31 (9-15)