Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Kinabesøk i Oslo

Det kinesiske håndballandslaget for kvinner har oppholdt seg i Norge siden 9. november.

I samarbeid mellom det norske og det kinesiske håndballforbundet har det vært  et innholdsrikt program for de kinesiske gjestene. 

De har gjennomført treninger med flere ressurspersoner fra Norges Håndballforbund, og de har også fått spille treningskamper blant annet mot Rælingen, Follo HK Damer og Aker Topphåndball samt de norske rekruttjentene.

Før Norgesoppholdet er over 22. november, skal laget også spille to landskamper; først mot Island i Nadderud Arena tirsdag 20. november kl. 1800. Onsdag 21. november blir det kamp mellom Kina og Norges rekruttlandslag. Kampen starter kl. 1800 (og sendes forøvrig også på TV2 Sport 2. 

Bildeglimtene er fra Kinas trening med Håndballjentenes målvaktstrener Mats Olsson. Fotos: Erik Langerud.