Kantenes fest

Elverums kantspillere fikk mest å gjøre, da Elverum beseiret Riihimäen Cocks i Champions League.

Hjemmelaget fikk den beste starten, men Elverum jobbet seg opp, og etter en formidabel sjuminuttersperiode i førsteomgang hadde de innhentet forspranget til Cocks.
Elverum kom seg noen hakk foran - en ledelse de holdt på til kampen ble avblåst, og bortelaget kunne juble for sin fjerde strake Champions League-seier.

Cocks ledet 4-1 etter fem minutter spilt. Så vartet Elverums målvakt Morten Nergaard opp med en strålende 7-meterredning, og kantspillerne våknet. Elverum spilte seg opp til 6-5 etter ti minutters spill, og ved halvspilt førsteomgang var stillingen 6-8 i Elverums favør. På sju minutter endret Elverum kampbildet, og satte fem scoringer på rad uten en eneste scoring fra hjemmelaget.

Til pause var Elverum foran med tre scoringer, på stillingen 15-12, og denne ledelsen klarte aldri Cocks å innhente.

Gjennom andreomgang fortsatte Elverums kantspillere festen - Tine Poklar tok hovedrollen som servitør og Alexander Westby endte til slutt på 10 scoringer.

Til slutt vant Elverum 28-25, og vant med det som sagt sin fjerde strake seier i Champions League.

Neste Champions League-kamp for Elverum er førstkommende lørdag, 10. november, borte mot Orlen Wisla Plock. Helgen etter, søndag 18. oktober, kommer Dinamo Bucuresti til Terningen Arena.