Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Rema1000_handballskolen_vertikal640x360.png

Håndballskolearrangør?

Om DIN klubb vil være håndballskole-arrangør i vinterferien, er det tid for å søke nå!

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

I vinterferien 2019 kan barna i din klubb lære seg verdens morsomste ballspill. REMA 1000 og NHF driver i felleskap håndballskole for barn i alderen 6-12 år.

Håndballskolen er gjennomført i skolenes ferie over hele landet. Tilbakemeldingene fra tidligere gjennomføringer viser at dette er en kjempesuksess for alle involverte. 

NÅ har DIN klubb sjansen til å bli arrangør av REMA 1000 Håndballskole i vinterferien 2019!

Målgruppen for REMA 1000 Håndballskole er elever i barneskolen som skal være hjemme i ferien (fra 6-12 år). Dermed blir også skolefritidsordningen (SFO) og elevene en viktig målgruppe. Med REMA 1000 Håndballskole får disse barna et supert tilbud i sitt lokalmiljø og dere som lokal håndballklubb får en kjempesjanse til nyrekruttering!

Håndballskolen skal ha tilbud til både nybegynnere og øvede spillere, men ha et særlig fokus på å rekruttere nye spillere til sporten.

Den enkelte klubb bestemmer selv om håndballskolen skal vare i 3 eller 5 dager.

Søknadsskjema for arrangører

Klubben må fylle ut dette søknadsskjemaet 

Mangelfull utfylling av dette skjemaet vil kunne føre til at klubben ikke får arrangere håndballskolen i denne omgang.

Søknadsfrist for å søke om å arrangere REMA 1000 Håndballskolen i vinterferien er 12. desember.

Innen torsdag 20. desember vil NHF gi tilbakemelding til regionen hvilke klubber som blir arrangører av REMA 1000 Håndballskole i vinterferien.

Hva får arrangørklubben? 
Arrangørklubb beholder hele deltageravgiften på maks kr 900,- (avgift for 5 dager, maks 500,- for 3 dager). Deltageravgiften er det klubben selv som påser blir betalt inn. I tillegg får deltagerne gratis t-skjorte og håndball, og instruktørene får en t-skjorte (maks 10 stykk instruktør t-skjorter per skole) som dekkes av REMA 1000.

Alle instruktørene får en retningsguide m/tips og råd for gjennomføring av håndballskolen.
Se verktøykasse for Håndballskolearrangører på handball.no

Klubben må handle mat fra den lokale REMA 1000 butikken de får tildelt, og får 10 prosent avslag ved å benytte seg av appen Æ. Ta kontakt med den lokale kjøpmannen i den butikken du får tildelt. 

Informasjon om appen Æ:

 • Opprett bruker ved å laste ned Æ-appen fra Google Play Store eller AppStore og registrer deg med ønsket telefonnummer og tilsendt engangskode fra SMS.
 • Registrer det bankkortet som skal benyttes ved betaling direkte i appen for å registrere handleturene automatisk. Dersom det er flere personer som handler kan man ta skjermbilde strekkoden under «Profil» i appen og sende til de som handler på vegne av klubben. Skann strekkoden i kassa før betaling.
 • Ved første handletur vil man få 10% priskutt på all fersk frukt og grønt. Frukt og grønt vil ikke legges inn på 10-på-10-listen.
 • De 10 varene som koster mest vil danne en 10-på-10-liste. Det er disse varene man får priskutt på ved handletur nummer to.
 • For å sikre mest besparelse anbefaler vi å kjøpe 1stk av de 10 varene det vil bli brukt mest penger på, slik at disse havner på 10-på-10-listen etter første handletur. Ta deretter hovedhandelen.
 • Varene må betales for i kassa, enten med kort eller kontanter. Det er ikke mulig å gjennomføre transaksjonene på kontokunder.

Kriterier for arrangør av REMA 1000 Håndballskole

 • Klubben må ha tilstrekkelig kvalifiserte instruktører (min 1 per 15 barn) som behersker både nybegynnere og øvede
 • Klubben må gi et tilbud til barn i alderen 6-12 år
 • Klubben må disponere egnede lokaler/anlegg
 • Klubbene må ha en håndballbane tilgjengelig og sette maksimalt antall barn på 50 deltagere pr spilleflate, minimum 10-15 totalt.
 • Klubben må kunne ha ansvar for barna fra 09-15 hver dag i ferien
 • Klubben må ha én hovedansvarlig
 • Klubben må kunne tilby barna en fullverdig og sunn lunsj hver dag som består av varer fra din lokale REMA 1000-butikk (gjennom appen Æ) og LERØY
 • Klubben må selv ta kontakt med den lokale kjøpmannen i den REMA 1000 butikken de blir tildelt 
 • Klubben må ha en ansvarlig økonomi og evne til å gjennomføre et slikt arrangement
 • Klubben må ha en e-postadresse som skal benyttes til spørsmål etc, og en hjemmeside som kan benyttes til markedsføring av REMA 1000 Håndballskolen
 • Klubben må kunne dokumentere alle medieoppslag fra arrangementet og sende dette til klubbens region
 • Evalueringsskjema må besvares i etterkant av gjennomført håndballskole. Dette vil i år være digitalt.
 • NB! Det er kun mulig å ha maks 50 barn per Håndballskole.

All påmelding av deltagere
skjer via NHFs nettsider www.handball.no/handballskoler som er linket til REMA 1000 Håndballskoles felles påmeldingssystem. Alle må meldes på her. Det er disse påmeldingene som er utgangspunktet for all utsending av utstyr. Innen utgangen av uke 6/7 sendes utstyret fra REMA 1000 (utstyrsleverandør) til den adressen klubben oppgir. Da må også klubbens nettsider være oppdatert med informasjon om klubbens arrangement av REMA 1000 Håndballskole i vinterferien. 

Informasjon om ekstrautstyrspakker:
Samme dag som fristen for deltakerpåmeldingen går ut må de klubbene som ønsker ekstrautstyrspakker sende dette inn til sin region. Torsdag 7.2 for de som skal arrangere i uke 8 og torsdag 14.2 for de som skal arrangere i uke 9. Dette for at utstyrsleverandøren skal få sendt utstyr til alle klubbene i tide. Det er kun mulig å bestille inn ekstra utstyrspakker opptil det antallet man har meldt inn i søknaden.

Husk søknadsfristen 12. desember!

Mer informasjon

Har du spørsmål, ta kontakt med regionskontoret i DIN region.