Gratulerer Storhamar!

Storhamar Håndball Elite ble søndag kveld klar for gruppespill i EHF Cupen etter seier over Erd HC.

Med ettmålstap i første kamp mot Erd HC i Ungarn tidligere i uken, var det duket for et spennende returmøte hjemme på Hamar.

Storhamar fikk en litt tøff start med to raske utvisninger og en ledelse til Erd, men dette tok de derimot raskt igjen og etter ti minutter var det 5-5. Storhamar spilte godt store deler av omgangen og gikk til pause på stillingen 15-12.

Hjemmelaget startet andre omgang med et brak og på stillingen 19-12 måtte gjestene ta timeout. De tok litt innpå etter dette, men hjemmelaget ville mest og vant til slutt 32-27.

Og med et sammenlagt resultat på 60-56 er de nå klare for gruppespillet i EHF Cupen.