Elverum suverene

Det var Elverum som styrte gjennom hele kampen, og til slutt kunne sikre cupfinalebillett mot Bækkelaget.

I herrenes semifinaler i NM ble det tirsdag svært jevnt mellom ØIF Arendal og Halden. I sluttsekundene avgjorde Halden, og sikret en historisk cupfinale for Ulvene fra Østfold.

Les mer om den kampen her!

Onsdag skulle andre finalist bestemmes, i oppgjøret mellom Bækkelaget og Elverum.
Begge lag startet jevnt, og Bækkelagets målvakt Nikolai Wiig hadde en flott start med flere redninger.
Lagene fulgte hverandre de første fem minuttene, til 3-3, men så sa Elverum takk og farvel.
Gjennom første omgang spilte de seg opp mot 8 mål bedre enn Bækkelaget, før hjemmelaget kom tilbake og spilte seg opp til 17-21 til pause.

I andre omgang viste Elverum fra start at de SKULLE til Spektrum i romjula - og dro i fra Bækkelaget mål for mål.
Da dommerne blåste av viste tavla 26-37, og en solid 11-målsseier til Elverum.

Dermed blir herrenes cupfinale i år mellom "ulvene" fra Halden og gutta fra Hedmarks dype skoger - det kunne vel knapt passet bedre.

NM-finalene spilles 29. desember i Oslo Spektrum.