Annonse:
Gjensidige Landslagsmaskotene
Annonse:
Gjensidige Landslagsmaskotene

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilpasset-logo-EHF-Euro-2020_640x360web.jpg

30 000 solgte billetter

Det første døgnet etter billettslippet til EHF EURO 2020 ble det solgt 25 000 billetter.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

En drøy uke etter billettslipp er det solgt i alt 30 000 billetter fordelt på alle arenaer og spilleomganger.

EM for Menn i 2020 blir et historisk mesterskap, der tre nasjoner for første gang arrangerer mesterskapet i fellesskap – 24 deltakernasjoner i seks grupper og 18 kampdager.
Sluttkampene skal for første spilles over tre dager: Fredag 24. januar: Semifinaler, lørdag 25. januar: Bronsefinale og kamp om 5.-6. plass. Søndag 26. januar: Finale. Hele finalehelgen avvikles i Tele2 Arena i Stockholm med plass til 20 000 tilskuere.

I Norge skal det spilles innledende kamper i Trondheim i to grupper.

Prosjektleder for EHF EURO 2020 i Norge, Kia Otnes, sier dette om interessen for billettene som er lagt ut: Da salgsstart i Trondheim var et pre-salg med kun seksdagers billetter, var organisasjonskomiteen ivrig etter å se interessen fra publikum. Det ser ut til at vi har engasjert håndballfans i vår målgruppe. Vi har allerede solgt flere seksdagers billetter for hele uken i Trondheim. Dette forteller oss at håndballfans ser denne billetten som en flott mulighet til å få best mulig sitteplasser til lavest mulig pris og ønsker å tilbringe hele uken i Trondheim i januar 2020.

Ytterligere billettslipp er planlagt slik:
9. januar 2019 ("ett år igjen")
1. juli 2019, når trekningen er gjennomført, og det vil være kjent hvor de 24 deltakernasjonene skal spille sine innledende puljer.
Fra før vet vi at Sverige kommer til å spille innledende i Skandinavium i Göteborg, Østerrike starter i Stadthalle i Wien og Norge i Nye Nidarøhallen i Trondheim.
Hvis de kvalifiserer seg, skal Danmark spille innledende runde i Malmö Arena, Kroatia i Stadthalle i Graz og Tyskland også i Trondheim.

Nye Nidarøhallen, som for tiden er under bygging, blir den eneste arenaen som er vert for to innledende puljer.

De første kampene i Graz (gruppe A) og Trondheim (gruppe C) spilles 9. januar. 10. januar vil kampene starte i Wien (gruppe B), Trondheim (gruppe D - Norges gruppe) og Göteborg (gruppe F). Gruppe E i Malmö starter 11. januar.

Se mer om EHF EURO 2020