Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Vipers mot Sola

Regjerende mester Vipers møter Sola i NM-semifinalen. Storhamar møter Fredrikstad i den andre.

Semifinalene i NM kvinner ble trukket i NHFs lokaler på Ullevaal Stadion i Oslo fredag formiddag. Tre elitelag og 1. divisjonslaget Sola lå i bollen.

Vipers-trener Ole Gustav Gjekstad var gjest på trekningen. Hans nye klubb trakk Sola, som har tatt fem strake seirer i 1. divisjon og eliminert to elitelag hjemme i Åsenhallen på vei til semifinalen. Nå skal de igjen spille hjemme i semifinalen.

Det andre oppgjøret ble da mellom Storhamar og Fredrikstad. Bortelaget skal spille semifinale for første gang i klubbens historie. Uansett utfall av oppgjøret får vi en finaledebutant, for Storhamar har heller aldri tatt seg til Oslo Spektrum.

Semifinalene spilles 7. november.

Mer om NM Senior