Tøft i Frankrike

Det startet bra for Larvik, men Metz ble for sterke på hjemmebane, og tok til slutt hjem seieren.

Larvik hang godt med fram til 8-7, mens avslutningen av førsteomgang ble langt fra like god. Til pause var Metz foran 16-8, en ledelse som de bare økte utover i andreomgang. Åtte måls differanse ble til slutt til 11, og hjemmelaget vant 31-20.

Maria Hjertner ble Larviks viktigste spiller, med sine åtte scoringer. Guro Rundbråten fikk flere gode redninger etter en litt svak start. I andre omgang kom svenske Yasminee Gluic inn i Larvikmålet, og gjorde en godkjent prestasjon. En 7-meterredning med ansiktet førte til direkte rødt kort for Metz' Gnonsiane Niombla, men Gluic ga seg ikke av den grunn!

De to andre lagene i gruppe A, Buducnost og Odense møttes i Montenegro lørdag. Det oppgjøret vant Buducnost med tre scoringer. Neste uke venter ny og tøff motstand for Larvik, som da tar i mot Buducnost hjemme i Boligmappa Arena Larvik.

Champions League - kvinner - gruppespill
Metz Handball - Larvik HK 31-20 (16-8)
Palais Omnisports Les Arenes Metz, Metz, Frankrike
Antall tilskuere: 3349
Larviks målscorere: Maria Hjertner 8, Mari Molid 3, Mari Finstad Bergum 2, Mathilde Rivas Toft 2, Emilie Christensen 2, Sara Møller 1, Karoline Lund 1, Marte Figenschau 1.
Metz' toppscorer: Marion Maubon 6
Utvisninger: Metz Handball 2x2 minutter og ett rødt kort, Larvik HK 2x2 minutter