Annonse:
2023 Haslum Cup
Annonse:
2023 Haslum Cup

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Logo-Vipers-Kristiansand_640x360web.jpg

Tøft for Vipers

Vipers fikk ikke den beste starten i Champions League, men det ble i det minste ett poeng.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vipers første gruppespillkamp i Champions League ble spilt lørdag ettermiddag, i hjemme i Aquarama.  

Det ble en tøff kamp i Kristiansand og Vipers lå under med ett mål til pause. Hva som ble sagt i pausen vites ikke, men uansett så det ikke ut til å ha hjulpet. Time-out ble tatt etter tretten minutter i andre omgang og en lite fornøyd trener påpekte særlig forsvarsarbeidet. Vipers lå fortsatt under og hadde til da sluppet inn flere unødvendige mål.

Alt for enkle feil gjorde at Vipers hele tiden lå noen mål bak, inntil det gjenstod 6 minutter. På stillingen 24-24 var det altså håp for Vipers. Omgangen ut var jevn og med 30 sekunder igjen har Vipers en siste mulighet til å score det nødvendige målet for å kunne gå seirende av banen. Dessverre skyter Linn Jørum Sullan i stanga og poengene ble fordelt mellom lagene.

Etter kamp ble trener Ole Gustav Gjekstad spurt ut om kampen, av gutta i Viasat 4 og han gir et klart svar: - Spillemessig var vi langt unna foretrukket nivå.

I tillegg syntes han det var mye «nesten» og Vipers så slitne ut gange tidlig. Det  mye å jobbe med på begge ender av banen til neste kamp. Fremover ble det nevnt at det var et stort behov for flere høvdinger på banen. Usikkerhet ga dårlige rytme og hadde timingen vært bedre ville også rytmen vært en smule mer stabil.

Vipers neste kamp i Champions League spilles søndag 14. oktober. 

FAKTA
Champions League, Gruppe D
Vipers Kristiansand – SG BBM Bietigheim 27-27 (14-15)
Aquarama Kristiansand
1223 tilskuere 
Målscorere Vipers: Linn Jørum Sulland 6, Hanna Maria Yttereng 5, Jeanett Kristiansen 4, Emilie Hegh Arntzen 3, Silje Katrine Waade 2, Henny Ella Reistad 2, Sunniva Amalie Naes Andersen 2, Malin Aune 1, Mathilde Kristensen 1, Vilde Kaurin Jonassen 1.
Toppscorer Bietigheim: Antje Lauenroth, 5 mål.
Utvisninger: Vipers 1x2 min., Bietigheim 2x2 min.

Mer om Champions League for damer.