Thomas Boilesen og Norge måtte tåle tap mot Ungarn.

Tap for Juniorgutta

Juniorgutta (LM98) maktet ikke gjenta VM-seieren mot Ungarn, og tapte klart i den første av to kamper.

Juniorgutta (LM98) er i Ungarn for å trene og bruker samtidig muligheten til verdifull kamptrening mot vertsnasjonen.

I fredagens kamp var det Ungarn som viste seg sterkest. Laget ledet 17-13 til pause, og beseiret til slutt Norge med 35-29.

Vi er skuffet over prestasjonen vår, sa Vidar Gjesdal i det norske trenerteamet til handball.no etter kampslutt, og fortsatte: Vi kjørte kampen det første kvarteret, men så overtok Ungarn, og de fikk alt for mange enkle mål i forhold til oss. Vi ble for puslete i duellspillet.
Vi hadde for mange individuelle feil, og var ikke helt der vi skal være. -  Dette er utfordringer vi må se på, evaluere og så forsøke å forbedre til neste kamp (lørdag) mot Ungarn. Vi viste jo i VM at vi kunne være på nivå med Ungarn (vant med 6 mål), avslutter Vidar Gjesdal.

Simen Holand Pettersen (som ikke var med i VM med laget) gjorde en god kamp, og et pluss også til Sindre Heldal.
Målvaktene Robin Paulsen Haug og Nicolai Wiig spilte hver sin omgang, og fikk det vanskelig med et forsvar som ikke maktet å stå imot ungarernes angrep.

26.10.2018
Ungarn - Norge 35-29 (17-13)
Juniorlandslag Menn
Magvassy Sport Hall, Ungarn

Norske målscorere:
Simen Holand Pettersen,
Elverum Håndball, 7 mål, Sindre Heldal, Nærbø IL, 6 mål, Rassin Haugseng, Nærbø IL, 4 mål, Olaf Richter Hoffstad, ØIF Arendal Elite, 3 mål, Tord Haugseng, Nærbø IL, 3 mål, Theodor Svensgård, Nærbø IL, 2 mål, Thomas Horneland Boilesen, Drammen HK, 1 mål, Alexander Mitrovic, Elverum Håndball, 1 mål, Karsten Skinnarland Enoksen, Runar IL, 1 mål og Bjørnar Pedersen, Ski IL, 1 mål.

Øvrige norske spillere:
Robin Paulsen Haug,
 HK Malmö og Nikolai Wiig, Bækkelaget Håndball Elite (målvakter) Fabian Sandven, Bækkelaget Håndball Elite, Ole Nærland, Nærbø IL og Felix Abrahamsen Lunde, Haslum IL.