Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Stine Skogrand
Stine Skogrand

Stine Skogrand gravid

Stine Skogrand må sette håndballen på standby på grunn av lykkelige omstendigheter.

Stine, som til daglig spiller i danske Herning Ikast Håndbold, må ta pause fra både landslag og klubbhåndball fordi hun er gravid.

Stine (25) og samboer Eivind Tangen (norsk landslagsspiller og Skjern-spiller) venter sitt første barn til sommeren.

Stine Skogrand vil av denne grunn naturlig nok ikke være å finne blant spillerne i Norges tropp til de kommende kamper i Møbelringen Cup og det påfølgende EM i Frankrike. Hun spiller etter planen sin siste kamp for Herning Ikast Håndbold 30. oktober (bortekamp mot Silkeborg Voel, klubben hun forøvrig spilte for forrige sesong).

Så langt i karrieren har Stine Skogrand spilt 72A-landskamper og scoret 114 mål siden hun debuterte 20. april 2013 (mot Sør-Korea). Siste kamp til nå var mot Danmark i Golden League 30. september i år.

Landslagssjef Thorir Hergeirsson sier dette om meldingen fra Stine:
-Vi i trenerteam landslag kvinner, gleder oss selvsagt stort på Stine og Eivind sine vegne, vi gratulerer og ønsker lykke til!
Stine har i siste årene blitt en stadig mer sentral spiller i LKS - og vi har nå en kvalitetsspiller mindre å velge i i et EM-uttak. Men det er jo slik at når en spiller blir forhindret i å delta, så får annen/andre muligheten, og slik går livet videre , også i håndballen/toppidretten.