Pocket Valley

Sola til kvartfinale i NM

Sola HK beseiret Larvik HK og er ett av 8 lag til kvartfinale NM Kvinner etter at 4. runde nå er ferdigspilt.

De siste kampene i 4. runde NM Kvinner ble spilt onsdag. Mest overraskende var nok at førstedivisjonslaget Sola HK skulle beseire Larvik HK, men i Åsenhallen var Sola i føringen gjennom hele kampen, og vant til 28-25.
Overraskelseslaget fra forrige runde, Haslum (2. divisjon), ble satt solid på plass av Oppsal i Oppsal Arena, der Oppsal vant 32-19.
Fjorårsvinnerne Vipers Kristiansand hadde full kontroll da de beseiret Nit-Hak (2. divisjon) med hele 50-14 (!) Det tredje 2. divisjonslaget Utleira, måtte også si takk for seg i denne runden. I Fana Arena ble eliteserielaget for sterke til slutt, og tok seg videre med sifrene 28-25.

I Kongstenhallen ble det jevnt og spennende mellom Fredrikstad og Gjerpen HK Skien, men til slutt var Fredrikstad sterkest, og kunne juble for kvartfinaleplass etter seier 30-24.

Follo HK Damer (1. divisjon) fulgte lenge tett på Storhamar. Til pause ledet Follo sogar 17-16, men etter hvilen ble elitelaget for sterkt.  Sluttsifrene ble 33-29  til Storhamar Håndball Elite.

Etter kveldens kamper er disse lagene klare for kvartfinale i NM Kvinner, og er fortsatt med og kjemper om plass i NM-finalen i Oslo Spektrum 29. desember:

Molde Elite, Byåsen Elite, Sola HK, Oppsal, Fana, Fredrikstad Bkl., Vipers Kristiansand og Storhamar Håndball Elite.