Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Semifinalistene klare

Elverum, Halden, ØIF Arendal og Bækkelaget er årets semifinalelag i NM menn.

Det ble fasit etter at alle kvartfinalene ble spilt onsdag kveld.

Elverum ble første bortelag som vant i nye Kolstad Arena, men trengte ekstraomganger for å vinne over hjemmelaget. Til slutt vant Elverum 33-29, etter å ha distansert vertene i siste ekstraomgang. Det sto 29-29 tre minutter før slutt, og da det hele skulle avgjøres var Elverum best.

Halden måtte klare seg uten sin skadete toppscorer Kristian Stranden, men vant likevel klart hjemme i kveldens andre kamp, 32-26 over Haslum. I den TV-sendte kampen mellom ØIF Arendal og Drammen sørget hjemmelaget for at de vil ha navnet sitt i en av ballene på torsdagens trekning kl. 14.00 etter at gjestene ble beseiret 33-24 i Sør Amfi. Hjemmelaget ledet hele veien og sikret plass blant semifinalistene.

Siste lag til semifinale ble Bækkelaget, som hadde tatt turen til Haukelandshallen i Bergen. Viking TIF ble beseiret 33-25. Bortsett fra kampens første mål ledet gjestene hele veien i den siste kvartfinalen.

Trekning av semifinalene foregår torsdag kl. 14.00.

Mer om NM