Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Reddet av redning!

Elverum Håndball tok to poeng på hjemmbane mot finske Käsipalloseura Riihimäen Cocks søndag kveld.

Søndag kveld var det duket for den femte runden i Champions League hjemme i Terningen Arena. Cocks er debutanter i Champions League, men har spilt fire svært jevne kamper til nå - to uavgjort (Wacker Thun og Abanca Ademar Leon,), et ettmålstap (Dinamo Bucuresti) og et tap (mot Orlen Wisla Plock). Jevnt skulle det jammen bli i Elverum også. 

Det startet bra i Terningen Arena søndag kveld. Elverum var "på", og de 1940 tilskuerene i hallen var vitne til stjernehåndball. Men billetten til kveldens kamp gjald ikke bare "feel-good". Også drama og thriller stod på kveldens spilleplan.

Til pause ledet hjemmelaget 15-14, men etter bare et par minutter spill i den andre omgangen var det gjestene som lå foran. Met ett. Med to. Med tre.

Godt forsvarsspill var avgjørende i den siste omgangen i kveld, og Elverum kom à jour mot slutten av kampen. Førti sekunder før slutt scoret Jonas Burud for Elverum, som da lå foran med ett. Finnene hadde god tid til å utlikne,  men en redning av målvakt Morten Nergaard i aller siste sekund reddet ikke bare målet - men også seieren i kveld.
Drømmen om åttendelsavansement lever videre.


Kampfakta
Elverum - Riihimäki Cocks 28-27 (15-14)
Champions League, gruppe C, 5. runde
Terningen Arena
1940 tilskuere

Fullstendig kamprapport finnes her.