Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Elverum_logo_640x360web.jpg

Reddet av redning!

Elverum Håndball tok to poeng på hjemmbane mot finske Käsipalloseura Riihimäen Cocks søndag kveld.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Søndag kveld var det duket for den femte runden i Champions League hjemme i Terningen Arena. Cocks er debutanter i Champions League, men har spilt fire svært jevne kamper til nå - to uavgjort (Wacker Thun og Abanca Ademar Leon,), et ettmålstap (Dinamo Bucuresti) og et tap (mot Orlen Wisla Plock). Jevnt skulle det jammen bli i Elverum også. 

Det startet bra i Terningen Arena søndag kveld. Elverum var "på", og de 1940 tilskuerene i hallen var vitne til stjernehåndball. Men billetten til kveldens kamp gjald ikke bare "feel-good". Også drama og thriller stod på kveldens spilleplan.

Til pause ledet hjemmelaget 15-14, men etter bare et par minutter spill i den andre omgangen var det gjestene som lå foran. Met ett. Med to. Med tre.

Godt forsvarsspill var avgjørende i den siste omgangen i kveld, og Elverum kom à jour mot slutten av kampen. Førti sekunder før slutt scoret Jonas Burud for Elverum, som da lå foran med ett. Finnene hadde god tid til å utlikne,  men en redning av målvakt Morten Nergaard i aller siste sekund reddet ikke bare målet - men også seieren i kveld.
Drømmen om åttendelsavansement lever videre.


Kampfakta
Elverum - Riihimäki Cocks 28-27 (15-14)
Champions League, gruppe C, 5. runde
Terningen Arena
1940 tilskuere

Fullstendig kamprapport finnes her.