Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Dale_avtale_Stine_640x360web.jpg

Avtale som varmer!

Ny samarbeidsavtale som varmer for NHF! Dale of Norway er ny samarbeidspartner til NHF.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Partene har inngått en samarbeidsavtale om representasjonsantrekk for seniorlandslag og administrasjon for de neste to årene. Dale of Norway er kjent for å utvikle kvalitetsprodukter i strikk, og samarbeidet vil synliggjøres gjennom håndballens offisielle strikkede mesterskapsgenser. Begge parter gleder seg stort over å skulle spille på lag sammen framover!

-Vi er veldig stolte over å kunne titulere oss som samarbeidspartner til Norges Håndballforbund! Dale of Norway har vært en samarbeidspartner til skiidretten i over 60 år, men dette er noe nytt, spennende og i tråd med retningen merkevaren beveger seg, sier sponsorsjef John Olav Evans i Dale of Norway.

Den store fordelen med landslagene i håndball er at de spiller to mesterskap årlig, som er i viktige salgsperioder for oss i Dale of Norway. I tillegg deltar lagene forhåpentligvis i sommer-OL, som vil kunne gi oss synergier over i det å bli et mer helårsbrand. Landslagene i håndball er krydret med flotte profiler som skal bidra til å markedsføre den offisielle mesterskapsgenseren vi skal produsere, avslutter Evans.

-Det er meget gledelig at en så tradisjonsrik og erfaren aktør som Dale of Norway ønsker å spille på lag med våre landslag og oss i Norges Håndballforbund framover! Dette er en partner med lang historie, som har evnet å beholde det autentiske samtidig som de har tilpasset seg et marked i stadig forandring. Dale of Norway er kjent for å utvikle kvalitetsprodukter i strikk i snart 140 år, og har designet offisielle gensere til det norske skilandslaget til hvert vinter-OL og ski-VM siden OL i Cortina i 1956. Dale of Norway vil nå utvikle håndball-Norges første, offisielle strikkede mesterskapsgenser, som vi håper og tror vil varme og glede supportere og landslagsspillere i tiden framover, sier markedssjef i Norges Håndballforbund Rasmus Aarflot avslutningsvis.

Dale of Norway: Sponsorsjef John-Olav Evans, telefon 473 65 679
Norges Håndballforbund: Markedssjef Rasmus Aarflot, telefon 959 65 555

Logo_Dale_640x360web.jpg