Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Jan Thomas Lauritzen. Foto: Svein André Svendsen/NHF
Jan Thomas Lauritzen. Foto: Svein André Svendsen/NHF

Ny i trenerteamet

Halden-trener Jan Thomas Lauritzen kommer inn som ny trener i trenerteamet for U-gutta (LM00).

44-åringen vil utgjøre trenerteamet sammen med Johnny Jensen.

Første samling er allerede 25. oktober, der U-gutta skal ha samling og spille turnering i Turda, Romania frem til 29. oktober. Foruten Norge deltar Romania, Russland og Sveits. 

– Jeg har hørt at det er en veldig fin gruppe med gode spillere, så det blir spennende å følge dem i to år. Det gleder jeg meg til. Det er fint at vi begynner med kamper med en gang, så får jeg dannet meg et inntrykk av spillerne. Det blir bra, sier han.

 Jan Thomas Lauritzen er selv tidligere landslagsspiller. Han har spilt 254 landskamper og scoret 557 mål. Dermed er han nummer to på listen over flest spilte landskamper på Norges herrelandslag i håndball. Bare Steinar Ege har flere.

Den tidligere Tyskland-proffen trener til daglig Halden i eliteserien.

– Dette blir ved siden av Halden, så jeg må planlegge ganske godt. Samtidig går jeg trener 4, så det blir nok å gjøre, sier han.

Mer om U-gutta (LM00)