Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

leroy_640x360web.jpg

Kvalifiseringen ferdig

De 24 lagene for begge kjønn som utgjør sesongens Lerøyserie er klare, etter helgens siste kvalifisering.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Denne sesongen er Lerøyserien utvidet fra 16 til 24 lag for både J18 og G18.

Lagene deles inn i to avdelinger med 12 lag i hver avdeling. Tre runder blir fordelt hos klubbene med forskjellige arrangørsteder, fjerde runde spilles som fellesrunde i Drammen 1.–3. mars 2019.

De fire beste lagene fra de to avdelingene etter fjerde runde er kvalifisert til sluttspill for Lerøyserien, som går i Drammenshallen. Det betyr at det er 8 jentelag og 8 guttelag som skal spille sluttspill helgen 5.–7. april 2019.

På jentesiden er følgende lag klare: Follo, Konnerud, Charlottenlund, Hundvåg, Rælingen, Gjerpen, Nærbø, Flint, Aker, Bodø, Byåsen, Son, Fyllingen, Gulset, Storhamar Ellingsrud, Sandefjord, Våg, Randesund, Haslum, Stabæk, Åsane, Larvik og Sarpsborg.

Følgende guttelag er klare: Bækkelaget, Bravo, Glassverket, Elverum, Viking, Sotra, Melhus/Gimse, Kolstad, Falk, Kristiansund, Lillestrøm, St. Hallvard, Viking Stavanger, Randesund, Sarpsborg, Ski, Vestre Bærum, Nøtterøy, Charlottenlund, Fjellhammer, Ros, Sandefjord, Nærbø og Havørn.

Mer om Lerøyserien