Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Juniorguttas revansje

Lørdagens kamp var noe helt annet enn fredagen for Juniorgutta (LM98), som er på samling i Ungarn.

Fra sommerens ujevne mesterskapsspill var fokus for denne samlingen å stabilisere prestasjonene. I motsetning til gårsdagens treningskamp viste Juniorgutta en enorm fremgang på akkurat dette området i lørdagens kamp.

- Laget reiste seg fra gårsdagens kamp og vi viste solid forsvarsvilje med gode stabile prestasjoner, kunne trener Joar Gjerde melde fra Ungarn. Særlig trekker han frem Haugseng som en stabil tre’er i forsvar.

Forover fikk laget også trent godt på flere formasjoner, hvor de siste minuttene stort sett ble spilt syv mot seks. Jevnt over var Joar Gjerde var godt fornøyd med dagens kamp og ekstra gøy var det at så mange som tolv spiller meldte seg på scoringslisten.

Juniorgutta (LM98) vant altså dagens kamp med ni mål, hvor toppscorertittelen ble delt mellom Thomas H. Boilesen og Simen H. Pettersen med syv mål hver.

Kampfakta
27.10.2018
Ungarn - Norge 29-38 (12-18)
Juniorlandslag Menn
Magvassy Sport Hall, Ungarn

Norske målscorere: 
Simen Holand Pettersen, Elverum Håndball, 7 mål, Thomas Horneland Boilesen, Drammen HK, 7 mål, Sindre Heldal, Nærbø IL, 4 mål, Alexander Mitrovic, Elverum Håndball, 4 mål,  Rassin Haugseng, Nærbø IL, 3 mål, Olaf Richter Hoffstad, ØIF Arendal Elite, 3 mål, Karsten Skinnarland Enoksen, Runar IL, 3 mål, Jonas Haugsgjerde, FyllingenBergen, 2 mål, Tord Haugseng, Nærbø IL, 2 mål, Theodor Svensgård, Nærbø IL, 2 mål, Ole Nærland, Nærbø IL, 1 mål og Robin Paulsen Haug, HK Malmö, 1 mål.

Øvrige norske spillere:
Bjørnar Pedersen, Ski IL, Nikolai Wiig, Bækkelaget Håndball Elite, Fabian Sandven, Bækkelaget Håndball Elite,  og Felix Abrahamsen Lunde, Haslum IL.

Toppscorer Ungarn: 
Marcell Gabor 6 mål

Utvisninger:
Norge 2 x 2 min., Ungarn 3 x 2 min.

Mer om Juniorgutta (LM98)