God avslutning

Håndballgutta fikk en særdeles dårlig start, men hentet seg inn i. Det ble med tremålstap mot Spania i EHF Euro Cup.

Det ble en målfattig start på kampen søndag kveld. Spania satte kampens første scoring - etter drøyt to minutter. De neste sju minuttene satte de ytterligere 3 scoringer, og Norges trener Christian Berge tok time out. 4-0 til Spania ble til 4-1 ved Christian O'Sullivan, men de neste minuttene ble tøffe sett med norske øyne.
Ved halvspilt førsteomgang var stilingen 10-4 til Spania. Et solid og tett spansk forsvar presset Norge til passivt og dårlige skuddsjanser flere ganger, og tempoet satt ikke slik vi er vant til å se Håndballgutta.
Det kunne allikevel sett verre ut; bakerst var Espen Christensen solid og vartet opp med flere gode redninger.
På det meste var Norge 9 mål bak Spania, og til pause var stillingen 18-10.

Norge fikk den beste starten på andre omgang, og etter seks spilte minutter var stillingen 20-14. Så vartet Espen Christensen opp med en strålende dobbeltredning på 7-meter og retur - fulgt opp av ytterligere 5 redninger de neste minuttene.
Også Spanias målvakter vartet opp med storspill gjennom hele kampen, som gjorde det vanskelig for Norge å komme a jour.
Med 15 minutter igjen av kampen kom Norge seg opp til 22-19, og avslutningen på kampen ble svært god sett med norske øyne. Spania fikk en tominutters utvisning, og Norge satte tempoet vi er vant til å se. Flere gode kontringer og hurtige ankomstspill førte til flere gode sjanser, men dessverre kom Norge aldri nærmere enn ett mål.
Til slutt vant Spania 30-27, et resultat man må være fornøyd med sett med norske øyne.