For en deilig seier!

Fredrikstad revansjerte et stort tap med liten seier mot franske E.S. Besancon i andre kvalikrunde til EHF cup.

Da Fredrikstad-spiller Jenny Sandgren gikk ut i FBK før kampen i kveld og ble sitert på at «resultatet lyver», ble hun nok møtt med skepsis hos mange lesere. For hvordan kan man mene at man nesten har vunnet en kamp, som man har tapt med åtte mål? Vel, la oss konkludere med at spilleren visste hva hun snakket om...

Fredrikstad tok i mot Besancon hjemme i Kongstenhallen søndag kveld. Selv om åttemålsseier skulle bli hardt å slå, kjempet hjemmelaget med nebb og klør for å i alle fall ikke gi fra seg poeng på hjemmebane. Kanksje ble det litt hett i toppen, og litt mye kjemping en periode – Besancon fikk hele seks straffer (med satte bare tre av dem!), og Fredrikstad fikk et rødt kort etter tre tominuttere.

Til pause var gjestene, som bare var en skygge av seg selv fra uken i forveien, ett mål foran.

I den andre omgangen ble spillet mer kollektivt, og det ble fort klart at poengene forble i Kongstenhallen. Fredrikstad Ballklubb vant 26-22. Sammenlagt tapte imidlertid Fredrikstad og er ikke videre i turneringen.

Fredrikstad Ballklubb – E.S. Besancon 26-22 (13-15), sammenlagt 49-53.