Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Endelig samlet igjen

Torbjørn Bergerud og Håndballgutta er samlet igjen for første gang siden juni for å spille EHF Euro Cup.

Siste samling var i juni, i VM-kval mot Sveits. Tirsdag var det pressetreff i Trondheim, der vi tok en prat med målvakten foran onsdagens kamp mot Østerrike i Stjørdal. Regjerende Europamester Spania venter i Valladolid i Spania søndag.

– Det blir spennende å se hvor vi står, ettersom det er lenge siden vi har vært samlet. Sånn sett er det to viktige kamper som betyr ekstremt mye. Vi har ikke så mange samlingsdøgn, så det blir viktig å få spilt oss sammen. Nå er det flere unge og nye spillere med også, så det er viktig at de også kommer inn i det. Det er viktig at vi er trygge på hverandre når vi kommer til de tellende kampene.

Han gleder seg til hver eneste samling. Det er like moro å se gutta igjen på hver eneste samling, pluss at han synes det er deilig å komme hjem til Norge.

– Det er ikke så ofte jeg er hjemme, sier Flensburg-spilleren. I Bundesligaklubben spiller de annerledes i forvar enn han er vant til.

– Det har vært utfordrende og litt trått i starten. Det er en ny måte å stå i forsvar på enn det jeg er vant til fra landslaget og Holstebro. Det blir en tilvenning, men det går bedre for hver kamp, sier han.

På videoen kan du høre mer om hvordan Torbjørn Bergerud forbereder seg til kamp og hva han synes om motstanderne i EHF Euro Cup. Se også Christian Berge innleder pressetreffet nederst i saken!

Mer om Håndballgutta
Mer om EHF Euro Cup