Annonse:
Pocket Valley
Annonse:
Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20181023_Berge,-Christian_640x360web_foto-NTB-Scanpix.jpg
Foto: NTB Scanpix

Christian Berge til 2025

Christian Berge og Norges Håndballforbund skriver ny kontrakt - gjeldende til over VM i januar 2025!

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er med stor begeistring og glede NHF kan presentere en ny og forlenget kontrakt mellom Christian Berge og Norges Håndballforbund. Avtalen ble signert onsdag kveld i Trondheim på en middag sammen med laget og ledelsen i Rema 1000.

Den nye avtalen er nok en langsiktig satsning fra begge parter og strekker seg over VM i januar 2025 (utløp 28. februar 2025).

Se intervju med Christian nederst i saken.

- Det er en svært god nyhet vi nå kan presentere, sier generalsekretær i Norges Håndballforbund Erik Langerud. Christian har vært landslagssjef siden våren 2014 og har på alle måter fylt rollen slik vi ønsker. Ikke bare for vårt seniorlandslag, men også med hovedansvaret for alle fem landslag på herresiden. Med Christian på laget har Håndballgutta tatt store steg, og utviklet seg til et lag som vi har stor tro på skal hevde seg i toppen internasjonalt i mange år fremover. Med Christian som leder for det hele er en av de viktigste brikkene på plass, avslutter Langerud.

- Jeg er veldig glad for å signere en ny avtale med Norges Håndballforbund, sier Christian Berge. Det er fantastisk moro å jobbe med norsk håndball på landslag herresiden. Både dagens lag, og det jeg ser av unge lovende talenter på våre yngre landslag gir meg virkelig troen på at vi går en stor fremtid i møte. Min største drøm med landslaget en at vi en dag skal ta gull i et mesterskap. Ny kontrakt gir meg muligheten til å legge langsiktige planer, noe som styrker muligheten for å nå målet. Jeg ser samtidig en stor glød, og samarbeider godt med administrasjonen i forbundet noe som gir meg stor tro på at vi skal lykkes med vårt felles mål, avslutter Berge.

- Vi Håndballgutta er selvsagt veldig fornøyde med at sjefen fortsetter. Samarbeidet med trenerteamet med Berge i spissen og spillerne har vært veldig bra fra dag en. Derfor gleder vi oss veldig til fortsettelsen med Christian som trener, sier Bjarte Myrhol i en kommentar.

Kontaktpersoner:
Erik Langerud, generalsekretær 91 58 49 53
Christian Berge, landslagssjef 40 61 50 44
Bjarte Myrhol, kaptein og leder av spillerrådet +45 27 83 20 50