Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20170730_Kleven,-Håvard-og-Jørum,-Lars_640x360web.jpg

Ch. League-oppdrag

Lars Jørum og Håvard Kleven (bildet), Svein Olav Øie og Øyvind Togstad skal alle i aksjon i Champions League.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.


Lars Jørum og Håvard Kleven
skal ut i ny kamp i Champions League som kampledere. Denne gang skal paret til Frankrike og lede oppgjøret mellom HBC Nantes (med Espen Lie Hansen) og RK Celje Pivovarna Lasko (Slovenia). Kampen spilles 14. oktober.

Svein Olav Øie
skal ut i nytt oppdrag som EHF-delegat i Champions League. Han skal være delegat i kampen i gruppe B mellom Skjern Handbold og Paris Saint Germain HB som spilles i Skjern, Danmark, 14. oktober. Her er det norske spillere i begge tropper: Bjarte Myrhol (skadet) og Eivind Tangen hos Skjern, og Sander Sagosen hos PSG.

Øyvind Togstad
er oppnevnt som EHF-delegat i Champions League Menn – i gruppe B, i kampen mellom MOL Pick Szeged og SG Flensburg Handewitt. Kampen spilles i Szeged(Ungarn) 14. oktober. I Flensburgtroppen er både Torbjørn Bergerud, Magnus Jøndal, Gøran S. Johannessen og Magnus Abelvik Rød.

Mer om Champions League Menn