Pocket Valley

Tobias Grøndahl ble norsk toppscorer mot Sveits

Åpningstap mot Sveits

U-gutta (LM00) fikk det tøft in første kampen mot Sveits i 4-nasjonersturnering i Romania.

Sveits var foran både halvveis og ved slutt. Sveits ledet 17-13 til pause, og vant 36-29 til slutt.

Etter denne første (av i alt tre) kamper i Romania kunne Johnny Jensen i trenerteamet fortelle blant annet dette til handball.no:
Vi hadde egentlig en OK start på begge omganger, og vi spilte brukbart framover. Men i forsvar tapte vi dueller, og der har vi mye å rette på. Usikkerheten når forsvarsarbeidet ikke fungerer bredte seg også i angrep. Vi kom til gode muligheter, men misbrukte etter hvert alt for mange.

Dette var lagets første kamp på lenge, og laget rakk heller ingen trening av kampen, som ble spilt tidlig fredag. Trenerteamet Johnny Jensen og Jan Thomas Lauritzen satser sammen med spillerne hardt på å bedre prestasjonene utover i turneringen.

I kampen mot Sveits var det Tobias Grøndahl og Viktor Petersen Nordberg som markerte seg mest. De be også mestscorende med 7 og 5 mål.

I Norges mål spilte Thomas Langerud Christoffersen og Markus Støen Fredriksen hver sin omgang. De hadde en vanskelig jobb med et forsvar som hadde trøbbel foran dem.

Kampfakta
26.10.2018
Sveits - Norge 31-29 (17-13)

Landslag Menn Ungdom
Viitorul Azi-turneringen
Gheorghe Baritiur, Turda, Romania
Utvisninger: Norge 2 x 2 min., Sveits 4x2min.

Norges målscorere:
Tobias Grøndahl, Vestre Bærum HK, 7 mål, Viktor Petersen Norberg, Sandefjord Håndball, 5 mål, August Storbugt, Sarpsborg IL Håndball, 4 mål, Ola Hoftun Lillelien, HK-72 Sande, 3 mål, Markus Foslund Niva, Bækkelagets SK, 2 mål, Birk Hermann Inselseth, Tjølling IF, 2 mål, William Fiala Gjermundnes, ØIF Arendal Elite, 1 mål, Markus Buchardt, Bergsøy IL, 1 mål, Jonas Myreng Elverhøy, Elverum Håndball, 1 mål, Kristoffer Raastad-Hoel, Drammen HK, 1 mål, Kristian Hübert Larsen, Tjølling IF, 1 mål og Mads Falck Rekstad, Bækkelagets SK, 1 mål.

Øvrige norske spillere:
Thomas Langerud Kristoffersen, Haslum IL og Marcus Støen Fredriksen, Bækkelagets SK (målvakter)
Ola Romsaas, Drammen HK, (007/040) og Christian Carter Haukås, Haslum IL.

Toppscorer Sveits:
Levin Wanner (Kadetten Schaffhausen) 10 mål.

Neste kamp i denne turneringen for U-gutta er lørdag 27. oktober kl 1300 (norsk tid)