Sesongdebut i CL

Elverum fikk onsdag kveld sin sesongdebut i Champions League, da de gjestet Dinamo Bucuresti.

En solid kamp ble det av "gutta fra skauen", som altså tok turen til Romania for sin første Champions League-kamp denne sesongen.

I første omgang svingte det litt, selv om det nok var Elverum som hadde størst kapasitet gjennom omgangen. De fikk imidlertid ikke forløst dette slik vi har sett tidligere, og omgangen så jevnere ut på måltavla enn den kanskje var på banen.

Vertene var foran 5-3 midtveis i første omgang, før Elverum hentet dem opp igjen, og lagene fulgte hverandre til 9-9.
Til pause var stillingen 12-11 i favør vertskapet, og de fikk også den beste starten på andre omgang. Etter få minutter var stillingen 14-11, og Elverum satte ikke sin første scoring før etter fem minutter. Den neste måtte vente nye nærmere tre minutter - denne gangen var det målvakt Morten Nergaard som utnyttet Bucurestis taktikk med å ta ut målvakt.
Ved halvspilt andreomgang utliknet Elverum med en nydelig kontring ved Alexander Westby.

De siste 15 minuttene av kampen gikk ting litt i stå for Elverum, og Bucuresti fikk overtaket på kampen. Bucuresti kom tre mål foran, før Elverum svarte. Med drøyt to minutter igjen utliknet Elverum til 23-23, men også i kampens sluttsekunder var vertene best.

Til slutt vant Dinamo Bucuresti 26-24 over Elverum, og kunne innkassere sesongens to første Champions League-poeng.

Elverums neste Champions League-kamp er på hjemmebane, den 23. september. Da venter Orlen Wisla Plock i Terningen Arena, mens Abanca Ademar Leon gjester Elverum den 30. september.