Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

150616_Nilsen_Jeanette_NHF_640x360web.jpg

Ny stilling

Jeanette Nilsen er ansatt som ny leder for seksjon spill og trening i NHF fra 1.1.19. Hun tar over for Kari Aagaard.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kari Aagaard går av med pensjon ved årsskiftet og Jeanette begynner i sin nye stilling 1. januar 2019.

Jeanette er utdannet allmennlærer og har fullført trener 4 utdanningen i norsk håndball og har tidligere vært trener for flere av de yngre landslagene i Norge.

Som spiller har Jeanette spilt 92 landskamper og vunnet både gull og sølv i VM og EM samt OL-bronse. I klubbsammenheng har hun deltatt i 7 NM-finaler hvorav tre ga gull, vunnet to seriemesterskap, vunnet sluttspill fire ganger, spilt e-cupfinale to ganger og vunnet pokalturneringen i Danmark.

Jeanette gleder seg til å ta fatt på de nye oppgavene som står for tur.

− Jeg har vært så heldig at jeg i snart mine 11 år i NHF har arbeidet med ulike prosjekter og i ulike stillinger. Gjennom det har jeg opparbeidet en god kjennskap til utviklingsarbeidet vårt. Jeg er genuint interessert i hvordan man kan fortsette å videreutvikle håndballen, og jeg gleder meg til å være med å utvikle norsk håndball i tiden fremover.

Assisterende generalsekretær, Per Eirik Magnussen, er fornøyd med kompetansen som Jeanette besitter.

− Med et arbeidsområde som inkluderer både topp og bredde stiller stillingen store krav til både faglig kompetanse, organisasjonskjennskap og ledelse.  Jeanette har gjennom mange år vist sin faglige dyktighet og dedikasjon til utviklingsarbeidet.  Vi er glad for at Jeanette har takket ja til utfordringen å bekle en av norsk håndballs viktigste stillinger.