Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Kvam_Lars_640x360web.jpg
Lars Hojem Kvam

Lars H. Kvam til NHF

Lars H. Kvam (39) er i dag ansatt som leder av medier og kommunikasjon i Norges Håndballforbund.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hovedområdene innenfor stillingen vil være å videreutvikle norsk håndballs sterke posisjon i mediebildet, og hvordan NHF fremover skal kommunisere eksternt og internt.

- Norges Håndballforbund har en meget sterk posisjon gjennom våre sterke landslag, spesielt når det spilles mesterskap. Vi skal ta enda større grep på egne plattformer i tiden som kommer. Vi besitter selv mye godt eksklusivt innhold som vi skal bli flinkere til å utnytte gjennom egne nettsider og nye plattformer, men også på sosiale medier. Folks vaner både foran TV og hvordan man konsumerer informasjon og innhold er under voldsom utvikling. Her skal vi være på ballen, sier kommersiell sjef i Norges Håndballforbund, Jan-Erik Aalbu.

En annen viktig oppgave er å videreutvikle Norges Håndballforbunds kommunikasjonsstrategi, både i egen regi og i samarbeid med NHFs partnere.

- Dette blir et prioritert område fremover, og vi ønsker å ta grep som sikrer norsk håndball enda mer synlighet på alle plattformer, samtidig som vår kommunikasjon også skal understøtte det kommersielle arbeidet, samt Norges Håndballforbunds verdier og vårt omdømme, sier Aalbu videre.

Årlig spilles det rundt 110.000 håndballkamper landet rundt, i alle aldre og i begge kjønn. Norges Håndballforbund ønsker i større grad å synliggjøre bredden i norsk håndball i tiden som kommer, da denne utgjør majoriteten av organisasjonens aktivitet.

- Med Lars Kvam inn på laget er jeg helt sikker på at vi skal klare å posisjonere oss enda sterkere i mediebildet på de forskjellige plattformene som stadig blir viktigere å kommunisere gjennom. Lars har en sterk og god CV som vil løfte oss på en rekke områder. Lars har erfaring som en av landets aller beste sportsjournalister gjennom årene i Dagbladet, der han også har jobbet innenfor politikk. Det gir oss en god og ikke minst bred kompetanse. De siste årene har Lars jobbet som senior kommunikasjonsrådgiver sport i Discovery Networks Norway. I tillegg til at Lars er en knakende flott fyr. Vi ser frem til å få Lars Kvam på plass, sier Jan-Erik Aalbu.

- Jeg gleder meg stort til å begynne i Norges Håndballforbund. Få idretter vekker så stor begeistring i det norske folk som håndballen, og det frister veldig å få være med på å foredle Håndballforbundets mediearbeid og profilering i en tid med stadig endrede medievaner. Høydepunktene kommer tett, med tre mesterskap på hjemmebane i de neste fem årene, pluss et sommer-OL i Tokyo 2020 hvor vi håper å ha to norske lag med. Jeg forlater nå Discovery og Eurosport etter to fine år hvor jeg har lært svært mye om kommunikasjonsfaget, og jeg er takknemlig for det jeg har fått være med på der, samtidig som jeg kjenner at det er riktig for meg å takke ja til denne stillingen nå, sier Lars Hojem Kvam.