Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Logo-640x360-EURO-2020-Men.jpg

Avtale med KOMENT AS

Norges Håndballforbund har inngått en avtale med KOMENT AS hvor de skal bistå med EURO 2020.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

KOMENT AS skal blant annet bistå NHF med logistikk for lagene, samt utvikling og salg av hospitalitypakker til samarbeidspartnere, næringsliv og øvrig publikum.

− Vi gleder oss til samarbeidet om de to EURO-prosjektene, sier Endre Storholt, daglig leder i KOMENT AS. 

− Vi er stolte og ydmyke over å få jobbe sammen med en av de mest spennende og anerkjente merkevarene i Norge. Sammen med Norges Håndballforbund skal vi gjøre vårt ytterste til at EURO 2020 skal bli en suksess, både for menn og kvinner. Vi skal vise både norske og internasjonale gjester at håndballmesterskap er noe av det mest spektakulære man kan overvære. Vår ambisjon er at dette er starten på et langsiktig samarbeid med Norges Håndballforbund, avslutter Endre Storholt.

KOMENT-bredde.jpg

KOMENT AS er største aksjonær i selskapet Sponsor-Link AS, som gjennom sin posisjon som markedsledende innenfor reiser og opplevelser til store internasjonale idrettsarrangementer kan bistå med mye kompetanse.

Cathrine Bexrud, prosjektleder i Sponsor-Link og Harald Helland, senior prosjektleder i KOMENT AS, har sammen med organisasjonskomiteen for EURO 2020 allerede planen klar for flere av opplevelsespakkene, som skal tilbys i første omgang til mesterskapet for Håndballgutta.

− Vi tar utgangspunkt i to- og tredagers pakker med overnatting, billett til kampene og transport tilpasset den enkelte gruppe. Bevertning i hallen er også inkludert i noen av pakkene. Her satser vi på å gjøre det så enkelt som mulig for gjestene, slik at de kan konsentrere seg om det viktigste, nemlig komme til dekket bord og nyte god håndball, sier Harald Helland senior prosjektleder i KOMENT AS.

Erik Langerud, Generalsekretær i Norges Håndballforbund, er også fornøyd med avtalen NHF har inngått.

− Vi ser frem til et spennende samarbeid med KOMENT AS, som forhåpentligvis vil bidra til å løfte nivået på arrangement i regi av Norges Håndballforbund ytterligere. Det viktigste for oss er selvsagt full hall og topp atmosfære, samt å sørge for at publikum får en god totalopplevelse. Her anser vi KOMENT AS som rett samarbeidspartner på området.

I januar og desember 2020 blir håndball-Norge satt på hodet når Norges Håndballforbund først er medarrangør av EURO 2020 for menn i januar, og deretter hovedarrangør av EURO 2020 for kvinner i desember. EURO 2020 for menn arrangeres sammen med Østerrike og Sverige, og Håndballgutta skal spille sin innledende pulje i Trondheim. Deretter følger EURO 2020 for kvinner i desember i samarbeid med Danmark. Håndballjentene spiller innledende i Trondheim, og går de videre blir det hovedrunde i Stavanger og muligheter for finalespill i Telenor Arena (Oslo).

Første billettslipp til EURO 2020 for menn er 24. oktober 2018.