Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilpasset-logo-EHF-Euro-2020_640x360web.jpg

EURO 2020 utvides

EURO 2020 for menn blir utvidet med én dag, noe som gir 18 spilledager totalt og turneringsstart 9. januar.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det Europeiske Håndballforbundet offentliggjorde torsdag at EURO 2020 for menn blir utvidet. Etter 18 spilledager vil finalehelgen i Stockholm bli historisk, med tre spilledager og en ren finaledag på søndag.

EURO 2020 spilles i Norge, Østerrike og Sverige. Norge og Trondheim blir vertskap for to innledende puljer. «Nye Nidarøhallen» skal stå ferdig til mesterskapet og vil gi hele 8000 publikummere muligheten til å følge mesterskapshåndball live hver spilledag.

Håndballgutta er plassert i pulje D med spilledager 10., 12., og 14. januar. Norges motstandere i den innledende puljen vil vi få greie på etter trekningen som finner sted i slutten av juni 2019. Går Håndballgutta videre blir det hovedrunde i Malmø og finalehelg i Stockholm.

For første gang i historien skal finalehelgen spilles i en fotballarena, Tele2 Arena, med plass til hele 20 000 tilskuere. Mer informasjon om mesterskapet finner du på de offisielle mesterskapssidene.

Følg med her på handball.no og på mesterskapssidene for informasjon om billetter. Det første billettslippet er planlagt allerede 24. oktober 2018.