Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Nergaard,-Morten_Elverum_640x360web.jpg
Morten Nergaard storspilte for Elverum

Endelig Elverum-triumf!

Elverum sikret sesongens første seier i Champions League med 30-25 mot spanske Ademar Leon.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Topp stemning i en fullsatt Terningen Arena inspirerte tydelig Elverumsgutta til en ny triumf. 
Hjemme mot Abanca Ademar Leon klarte Elverum det de ikke maktet forrige sesong - å beseire spanjolene. Elverum tok tak i kampen anført av en opplagt Magnus Fredriksen og ikke minst Tine Poklar i første omgang, og til pause var Elverum foran med 17-13. 

Etter hvilen prøvde Ademar Leon forgjeves å hente inn Elverums ledelse, men hjemmelaget hadde mer på lager. Først og fremst sto Morten Nergaard igjen fram med praktfulle redninger. Men framover fant Lukas Sandell nettmaskene, og han fikk godt følge av de øvrige spillerne. Hele laget viste en herlig fighting spirit og fikk fortjent lønn for strevet med seierssifrene 30-25. 

Tine Poklar og Lukas Sandell ble lagets toppscorere med 7 mål hver. Sigvaldi Gudjonsson scoret 4 mål, Magnus Fredriksen, Trainn Jonsson og Alexander Westbye scoret 3 mål hver, Endre Langaas scoret 2 mål og Simen Holand Pettersen scoret 1 mål. 
For Abanca Ademar Leon ble A. Filho M. Moreira toppscorer med 6 mål. 

Flere detaljer i liverapporten fra dagens kamp

For Elverum blir neste oppgave i Champions League bortekamp mot sveitsiske Wacker Thun. Den kampen spilles 6. oktober. 

Se kamprapporten

Mer om Champions League Menn

Mer om norske lag i E-Cup 2018-19