Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Harald Reinkind. Foto: Svein André Svendsen/NHF
Harald Reinkind. Foto: Svein André Svendsen/NHF

Tidenes avtale!

Tidenes avtale gjør REMA 1000 til hovedsponsor for Håndballgutta de neste fire årene.

REMA 1000 skal også spille på lag med hele Håndball-Norge! De vil være avsender av Norges Håndballforbunds håndballskoler, og slik sett bidra til rekruttering av nye «håndballjenter og håndballgutter» i årene som kommer. I tillegg til å være hovedsponsor for Håndballgutta vil REMA 1000 profilere seg på alle yngre landslag på herresiden. Sammen skal REMA 1000 og Norges Håndballforbund etablere gode vaner for håndballspillere gjennom fokus på å spise sunt i en aktiv hverdag.

– Vi i REMA 1000 gleder oss vanvittig til å spille på vinnerlag med Håndballgutta og Håndballjentene. Det betyr mye for oss å kunne bidra til at mange barn får drive med håndball. Samarbeidet skal bidra til å skape idrettsglede og bevissthet rundt et sunt kosthold i idretten, sier sponsorsjef i REMA 1000, Vidar Riseth.

– Vi er svært stolte over å presentere REMA 1000 som ny hovedsponsor til Håndballgutta, sier generalsekretær i Norges Håndballforbund, Erik Langerud. Avtalen omfatter alle våre fem landslag på herresiden, og med dette sikrer vi ytterligere satsning i alle aldre de kommende fire sesongene.

Med fokus på landsdekkende håndballskoler, sunn mat og våre landslag har vi i REMA 1000 en partner som vil bidra til både bredde og topp for begge kjønn, noe som kommer hele Håndball-Norge til gode. Avtalens størrelse og omfang er historisk for Håndballgutta og gjenspeiler håndballens generelle størrelse i Norge, og naturligvis også lagets sportslige prestasjoner, sier Langerud.

Norges Håndballforbund er svært fornøyde med å få på plass en aktør som ønsker å bidra til å utvikle norsk håndball både på landslag og breddenivå og være med sammen med Håndballjentene og Håndballgutta på å utvikle matkonsepter som vil gagne hele Håndball-Norge!

Ytterligere informasjon:
REMA 1000: Kommunikasjonssjef Ann-Kristin Pettersen, telefon 908 66 721
Norges Håndballforbund: Generalsekretær Erik Langerud, telefon 915 84 953