Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Harald Reinkind. Foto: Svein André Svendsen/NHF
Harald Reinkind. Foto: Svein André Svendsen/NHF

Tidenes avtale!

Tidenes avtale gjør REMA 1000 til hovedsponsor for Håndballgutta de neste fire årene.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

REMA 1000 skal også spille på lag med hele Håndball-Norge! De vil være avsender av Norges Håndballforbunds håndballskoler, og slik sett bidra til rekruttering av nye «håndballjenter og håndballgutter» i årene som kommer. I tillegg til å være hovedsponsor for Håndballgutta vil REMA 1000 profilere seg på alle yngre landslag på herresiden. Sammen skal REMA 1000 og Norges Håndballforbund etablere gode vaner for håndballspillere gjennom fokus på å spise sunt i en aktiv hverdag.

– Vi i REMA 1000 gleder oss vanvittig til å spille på vinnerlag med Håndballgutta og Håndballjentene. Det betyr mye for oss å kunne bidra til at mange barn får drive med håndball. Samarbeidet skal bidra til å skape idrettsglede og bevissthet rundt et sunt kosthold i idretten, sier sponsorsjef i REMA 1000, Vidar Riseth.

– Vi er svært stolte over å presentere REMA 1000 som ny hovedsponsor til Håndballgutta, sier generalsekretær i Norges Håndballforbund, Erik Langerud. Avtalen omfatter alle våre fem landslag på herresiden, og med dette sikrer vi ytterligere satsning i alle aldre de kommende fire sesongene.

Med fokus på landsdekkende håndballskoler, sunn mat og våre landslag har vi i REMA 1000 en partner som vil bidra til både bredde og topp for begge kjønn, noe som kommer hele Håndball-Norge til gode. Avtalens størrelse og omfang er historisk for Håndballgutta og gjenspeiler håndballens generelle størrelse i Norge, og naturligvis også lagets sportslige prestasjoner, sier Langerud.

Norges Håndballforbund er svært fornøyde med å få på plass en aktør som ønsker å bidra til å utvikle norsk håndball både på landslag og breddenivå og være med sammen med Håndballjentene og Håndballgutta på å utvikle matkonsepter som vil gagne hele Håndball-Norge!

Ytterligere informasjon:
REMA 1000: Kommunikasjonssjef Ann-Kristin Pettersen, telefon 908 66 721
Norges Håndballforbund: Generalsekretær Erik Langerud, telefon 915 84 953